အိမ်လုပ်လက်ရာ ဂျပန်ရိုးရာ Homemade Yakisoba

Posted in အာရှအစားအစာ

ကိုယ့်အိမ်မှာပဲ ဂျပန်ရိုးရာ Yakisoba လုပ်စားရင်း ဂျပန်ရောက်နေသလို ခံစားလိုက်ရအောင်…

ယာကီဆိုဘ ခေါက်ဆွဲက ဟင်းသီးဟင်းရွက်၊ ခေါက်ဆွဲနဲ့ အသား ‌ရောစပ်ကြော်လှော်ရတဲ့ ဂျပန်နိုင်ငံရဲ့ နာမည်ကြီး လူကြိုက်များတဲ့ အစားအစာတစ်ခုဖြစ်ပါတယ်။ဒီဟင်းပွဲက အရသာရှိတဲ့အပြင် ပြုလုပ်ရတာလဲ လွယ်ကူတာကြောင့် အိမ်မှာပဲ ကိုယ်တိုင်လုပ်စားဖို့ မခက်ခဲပါဘူး။

ထုံးစံအတိုင်း ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်ကို ဗီဒီယိုမှာ ဆက်လက်ကြည့်ရှုလိုက်ပါ။ 

ပါဝင်ပစ္စည်းများ 

  • ဂေါ်ဖီထုပ်
  • မုန်လာဥနီ
  • ကြက်သွန်နီ
  • ကြက်သွန်မြိတ်
  • ပဲပင်ပေါက်
  • ယာကီဆိုဘခေါက်ဆွဲဖတ်
  • ကြက်ဥ
  • ဝက်သား
  • သကြား

Share

Comments