ထိုင်းရိုးရာ အစားအစာတစ်မျိုးဖြစ်တဲ့ ပတ်ထိုင်းကို ထိုင်းအရသာစစ်စစ်ထွက်အောင် ဒီလို အလွယ်ချက်လို့ရပါတယ်
ဒီချက်နည်းလေးကိုကြည့်ပြီး ပိတ်ရက်မှာ လက်စွမ်းပြလိုက်ရင်တော့ အိမ်သားတိုင်း စားကောင်းလွန်းလို့ နောက်ဆို အမြဲတမ်း ချက်ခိုင်းနေတော့မှာနော့်...
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
- ခေါက်ဆွဲ
- ပုစွန်
- ပဲပင်ပေါက်
- ကုဆိုင်
- ငရုတ်ပွအနီ
- ထန်းလျက်
- မြေပဲ
- မန်ကျည်းသီး
- ကြက်သွန်ဖြူ
- ငရုတ်ကောင်းမှုန့်
- ဆီ
- ငံပြာရည်
- ပဲငံပြာရည်
Phoo Pwint Aung