ရနံ့လည်းမွှေး အရသာလည်းရှိတဲ့ ငါးကြင်းပေါင်း

Posted in တရုတ်အစားအစာ

နူးညံ့တဲ့ ငါးကြင်းကို ဂျင်း၊ ကြက်သွန်ဖြူ စတဲ့ ဟင်းခတ်အမွှေးအကြိုင်တွေနဲ့ ပေါင်းစပ်ပြီး ‌ရေနွေး‌ငွေ့နဲ့ ပေါင်းထားတာကြောင့် အနံ့နဲ့တင် စားချင်စဖွယ်ဖြစ်စေမှာပါ။ သူနဲ့တွဲဖက်စားရမယ့် ဆော့စ်လေးကလည်း ကြည့်ရတာနဲ့တင် စားကောင်းမယ့်ပုံပဲနော်။

ပါဝင်ပစ္စည်းများ

  • ငါးကြင်းခုတ်သား
  • မုန်ညှင်း
  • ဂျင်း
  • ကြက်သွန်ဖြူ



Share

Comments