နူးညံ့တဲ့ ငါးကြင်းကို ဂျင်း၊ ကြက်သွန်ဖြူ စတဲ့ ဟင်းခတ်အမွှေးအကြိုင်တွေနဲ့ ပေါင်းစပ်ပြီး ရေနွေးငွေ့နဲ့ ပေါင်းထားတာကြောင့် အနံ့နဲ့တင် စားချင်စဖွယ်ဖြစ်စေမှာပါ။ သူနဲ့တွဲဖက်စားရမယ့် ဆော့စ်လေးကလည်း ကြည့်ရတာနဲ့တင် စားကောင်းမယ့်ပုံပဲနော်။
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
- ငါးကြင်းခုတ်သား
- မုန်ညှင်း
- ဂျင်း
- ကြက်သွန်ဖြူ
Comments